Huawei Wireless Charging GT Mouse pad

Huawei Wireless Charging GT Mouse pad

de la 112,99 RON 2 oferte

Ofertele pentru produsul

 

Huawei Charging GT Mousepad, fără fir, negru (55034687)

112,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com
 

HUAWEI MousePad GT negru (55034687)

374,45 RON
+ 14,28 RON costul livrarii
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
ipon.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 112,99 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Huawei: Huawei Mouse pad

SteelSeries QcK Heavy Medium 63827 Mouse pad 86,25 RON SteelSeries QcK Heavy Medium 63827 SteelSeries Heavy Medium 2020 Edition (63836) Mouse pad de la 76,00 RON SteelSeries Heavy Medium 2020 Edition (63836) CANYON CNS-CMPW5 Mouse pad de la 68,94 RON CANYON CNS-CMPW5 Genius GX-Speed P100 Mouse pad 0,00 RON Genius GX-Speed P100
Descrierea produsului
Latime 350 mm
Adancime 270 mm
Inaltime 6 mm
Suport încheietură Nu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Navigare ușoară pe o suprafață netedă. finisajul negru lucios, de culoare jet, este orbitor la vedere, iar materialul polimeric ultra-ușor face ca alunecarea să fie o joacă de copii. veți descoperi că, în comparație, covorașele de mouse din țesătură generică doar zgârie suprafața! certificare de încărcare fără fir qi - compatibilitate largă, performanță nelimitată. mousepad-ul este echipat cu un port usb-c pentru încărcare cu un cablu universal și, de îndată ce îl conectezi, este la viteză maximă. poate încărca orice dispozitiv inteligent care acceptă standardul qi și chiar oferă putere suplimentară cu încărcare rapidă pentru dispozitivele huawei. certificări tehnice elite - încărcare sigură pentru o liniște maximă. detectarea obiectelor străine, cu o lumină roșie intermitentă atunci când detectează chei sau alte obiecte metalice. monitorizarea temperaturii în timp real, cu lumină roșie atunci când temperatura depășește 65°c. oprește automat alimentarea atunci când dispozitivul este complet încărcat, pentru a păstra durata de viață a bateriei.

caracteristici:
- material: polimer
- polimer din polipropilenă: material polimeric.
- baterie polimerică: policarbonat
- încărcare sigură
- monitorizare în timp real a temperaturii
- port usb-c


Denumiri similare la Mouse pad Huawei Wireless Charging GT: WirelessChargingGT


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.